Vertaal

Beauty en gezondheid

Gratis producten testen

Gratis producten testen, hoe doe je dat? Er zijn verschillende manieren om gratis onze producten te testen.

  • Door een deelname aan een workshop
  • Door de testbox aan te vragen

Testbox aanvragen

De testbox is ontwikkeld om mensen kennis te laten maken met onze producten.

gratis producten testen testboxOmdat wij er zeker van zijn dat onze producten kwaliteitsproducten zijn zetten wij hiervoor onze testbox uit. U kunt deze testbox voor 5 dagen gratis gebruiken. In deze testbox zitten producten die je dagelijks gebruikt zoals shampoo, conditioner, tandpasta, zeep, …. Wenst u een testbox aan te vragen en gratis producten testen, vul dan het onderstaande formulier in.

Enkele voorwaarden

  • Wij geven enkel testboxen uit aan mensen omgeving Gingelom, Landen, Sint-Truiden en Zoutleeuw.
  • Bestellen na gebruik van de testbox mag maar is geen verplichting. Er is ook een mogelijkheid om de volledige testbox te kopen.
  • De testbox dient bij ons worden afgehaald, en worden terug gebracht.
  • Bij verlies van de testbox of diens producten wordt het volledige bedrag van de testbox of het verloren product aangerekend.
  • Bij het niet terugbrengen van de testbox wordt deze volledig aangerekend.

Welke producten zitten er in de testbox?

Forever Bright Toothgel (28)

Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne. De unieke nonfluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectief reinigende en verzorgende werking. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Zeer zuinig in gebruik.

Aloe Propolis Creme (51)

Een rijke cremige mix van aloe vera, bijen propolis en kamille extraxten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis crème ondersteunen het herstel van de huid. Een perfecte vochtinbrenger én beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid.

Aloe Vera Gelly (61)

Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is in het bijzonder effectief bij een droge of schrale huid. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. In essentie gelijk aan het binnenste van het aloë vera blad, is deze 100% gestabliseerde aloë vera gel ook een ideale aftersun crème. De Gelly is onmisbaar in een EHBO-kit. De Aloe Vera Gelly draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.

Aloe Heat Lotion (64)

Aloe Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Deze lotion maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende spieren los te masseren. Onmisbaar in iedere sporttas.

Aloe Liquid Soap (38)

Deze zeep is een zacht reinigende cleanser, geschikt voor ieder huidtype. Het bevat aloë vera als basis om de vochtbalans van uw handen en nagels, gezicht en lichaam te herstellen. Geschikt voor de gehele familie.

Aloe Jojoba Shampoo (260)

Een milde shampoo op basis van aloë vera en de olie van de jojoba-boon, die een uitstekende, natuurlijke verbinding vormt voor een optimale haarverzorging. De rijke voedingsstoffen beschermen, voeden en verzachten uw haar. Geschikt voor ieder haartype.

Aloe Jojoba Conditioning Rinse (261)

Een conditioner gebaseerd op aloë vera en jojoba-olie, speciaal ontwikkeld voor het gebruik na de Aloe Jojoba Shampoo. De combinatie van jojoba met gestabiliseerde aloë vera gel geeft uw haar maximale veerkracht en vitaliteit.

Aloe Lips (22)

Aloe Lips bevat een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, beschermende en vochtregulerende bestanddelen. De lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak. Voor zachte en verzorgde lippen.

 

Forever Hand Sanitizer (318)

Uw handen komen dagelijks in contact met bacteriën. Het is van belang om de handen hygiënisch te reinigen en te verzorgen om de verspreiding van bacteriën tegen te gaan. Forever Hand Sanitizer desinfecterende (99,9%) handgel biedt de perfecte manier van hygiënisch reinigen voor onderweg, op vakantie, of als handhygiëne bij babyverzorging. Bevat tevens verzachtende en vochtinbrengende ingrediënten en heeft een frisse geur van citroen en lavendel.